KKC-Ideeën-organisatiebureau

 

Bestemd voor verenigingen en stich-tingen van alle soorten van amateur-kunst die publieksoptredens doen in de Regio Nijmegen. Dus voor ama-teurs van zang, muziek en dans of een combinatie daarvan.

 

Cultuurverenigingen treden vanzelf-sprekend graag naar buiten. Hoe zoiets profijtelijk georganiseerd kan worden is vaak een vraagteken en het ontbreekt meestal aan professionele begeleiding. Bovendien kan het teruglopende bezoekersaantal en de verminderde subsidies een belemmering zijn voor het voortbestaan van de vereniging. Sleutelwoorden: ledenwerving en bezoekersaantallen.

 

Het KKC-Ideeënorganisatiebureau kan met u meedenken in vorm, inhoud, aankleding, eventuele combinatie met professionals en presentatie van uw publieks-optreden.

 

Wij doen dit graag voor bij KKC aangesloten verenigingen.

 

De KKC-COACH

Kronenburg Klassiek Cultureel be-schikt over mensen die hun sporen hebben verdiend in het organiseren van publieksoptredens. Of het nu gaat om een sfeervol Kerstconcert in een kerk of een publieksoptreden in het Kronenburg Park, een spetterend optreden in De Vereeniging of Schouwburg, een (intiem) fund-raising evenement of de opluistering van een ondernemersborrel, alles is al voor u uitgevonden.

 

Veelal is één KKC-Coach voldoende voor een publieksoptreden omdat u zelf uiteraard de leiding heeft. De Coach fungeert vaak als projectplan-controleur: de vinger aan de pols die de verschillende activiteiten van de organisatie checkt en volgtijdelijk bewaakt.

 

Een eerste gesprek met de KKC-Coach is gratis. De kosten van vervolgbegeleiding is onderdeel van het in uw opdracht te maken KKC-Advies. Onderdeel van het KKC-Advies is een compleet model voor het realiseren van uw wensen.

 

Kronenburg Klassiek is een Culturele ANBI instelling.

 

Voor nadere informatie over doneren klikt u hier.

 

Kronenburg Klassiek bevoordeelt aangesloten verenigingen.

 

Voor nadere informatie klikt u hier.

 

Aanmelding

KK Nieuwsbrief